세계적인 고등학교 대원외국어고등학교에 오신 것을 환영합니다.

대원외고에 입학하면 여러분의 꿈과 끼를 키워주는 진정한 스승을 만날 수 있습니다.
그리고 지구촌 곳곳에서 혁신적 리더로 활동하고 있는 정이 넘치고 품격 있는 동문을 만날 수 있습니다.

대원외고는 건학이념인
지(知), 인(仁), 용(勇) 정신을 바탕으로 배움의 열정과 타인에 대한 존중과 배려를 함양시키고 다양성을 포용하고 수월성을 추구함으로써 세계로 뻗는 품격 높은 한국인을 육성하고 있습니다.

세계적인 고등학교 대원외국어고등학교에서 World Leader의 꿈을 마음껏 펼쳐나가기 바랍니다.

I welcome you to the world-class school, Daewon Foreign Language High School.

At Daewon Foreign Language High School, you can meet true mentors empowering your dream and talent.
And also you can be a member of our prestigious Daewon alumni network recognized as innovative leaders all over the world.

While Daewon is best known for intelligence, humanity, and courage, the Daewon Foreign Language High School community is committed to nurturing world leaders of true character by fostering the enthusiasm for learning and the respect for others, embracing diversity and pursuing excellence.

I hope that you will expand your dream to be a next world leader contributing to the world.